Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2009
|
4
|
Tytuł artykułu
Metoda chłodzenia a stan mikrobiologiczny tuszek drobiowych
Autorzy
Wysok B.
,
Uradzinski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
chlodzenie
stan mikrobiologiczny
tuszki drobiowe
trwalosc miesa
schladzanie
bezpieczenstwo produktow
metody
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2009
Numer
4
Opis fizyczny
s.30-32,bibliogr.
Twórcy
autor
Wysok B.
Katedra Weterynaryjnej Ochrony Zdrowia Publicznego, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul.Michała Oczapowskiego 2, 10-719 Olsztyn
autor
Uradzinski J.
Katedra Weterynaryjnej Ochrony Zdrowia Publicznego, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul.Michała Oczapowskiego 2, 10-719 Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-84b53606-b6f7-4fb3-b0fc-6e04433f996a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.