PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1989 | 15(39) | 1 |
Tytuł artykułu

Effect of phosphorylation and succinilation of yeast protein on its enzymatic digestibility and functional properties

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Wpływ fosforylacji i sulecynylacji białka drożdżowego na jego strawność enzymatyczną i właściwości funkcjonalne
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
Numer
1
Opis fizyczny
p.63-66,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Technology and Hygiene of Human Nutrition, Agricultural University, Poznan, Poland
autor
  • Department of Technology and Hygiene of Human Nutrition, Agricultural University, Poznan, Poland
  • Department of Technology and Hygiene of Human Nutrition, Agricultural University, Poznan, Poland
autor
  • Department of Technology and Hygiene of Human Nutrition, Agricultural University, Poznan, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8473daca-1827-4860-9270-5909591a695b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.