PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 18 | 2 |
Tytuł artykułu

Bakterie z rodzaju Asaia - nowe zanieczyszczenie smakowych wód mineralnych

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Bacteria Asaia sp. - the new contamination of flavoured mineral waters
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
18
Numer
2
Opis fizyczny
s.5-16,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, ul.Wólczańska 171/173, 90-924 Łódź
autor
  • Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, ul.Wólczańska 171/173, 90-924 Łódź
autor
  • Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, ul.Wólczańska 171/173, 90-924 Łódź
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-84543d55-9fd7-4075-a161-19e8efa57db5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.