PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1988 | 17[133] |
Tytuł artykułu

Oddziaływanie kazeinianu sodowego na rozpuszczalność białek, zawartośc aldehydu mrówkowego, utlenienie lipidów oraz na właściwości fizyczne farszów z dorszy bałtyckich w czasie zamrażalniczego składowania

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Sodium caseinate effects, protein solubility, formaldehyde content, lipid oxidation, and physical properties of Baltic cod minces during frozen storage
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
Opis fizyczny
s.99-113,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
  • Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Morskiego, Akademia Rolnicza w Szczecinie, Szczecin
autor
  • Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Morskiego, Akademia Rolnicza w Szczecinie, Szczecin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-844816d1-bf5c-4f64-9108-8768ef3d8d5c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.