Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2009
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
XI Ogólnopolski Turniej Przetwórstwa Mięsa – Poznań 2009
(
Borowy T.
)
artykuł:
Metoda chłodzenia a stan mikrobiologiczny tuszek drobiowych
(
Wysok B.
,
Uradzinski J.
)
artykuł:
Występowanie bakterii Salmonella infantis w produktach z mięsa kurczaka
artykuł:
Kontrola mikroflory powodującej zepsucia szynek parzonych pakowanych próżniowo
artykuł:
Azotyny w przetwórstwie mięsa
artykuł:
System IT efektywnie steruje sprzedażą i logistyką (cz.2)
(
Krzywinski A.
,
Schalk H.
)
artykuł:
Deformacje struktury szynek parzonych
artykuł:
Optymalna prezentacja produktu
artykuł:
Anuga 2009 – biznes na przyszłość
artykuł:
Konstrukcja przegubowa ułatwia mycie
artykuł:
Jakość szynek parzonych w kontekście nowych technologii produkcyjnych
artykuł:
Walne Zebranie UPEMI 2009
artykuł:
Kontrola drobnoustrojów powodujących zepsucia mielonego mięsa wieprzowego
artykuł:
Rozmaryn – naturalny przeciwutleniacz
artykuł:
Odporność na antybiotyki kultur starterowych zawierających staphylokokki
artykuł:
Branża mięsna spotyka się w Poznaniu
artykuł:
Produkcja szynek formowanych
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.