Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1950
|
01
|
3-4
|
Tytuł artykułu
Skrocona metoda oznaczania wartości kalorycznej posiłków wg P.D. Winokurowa
Autorzy
Rudowska J.
,
Szkilladziowa W.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Sokrashhennyjj metod opredelenija kalorijjnosti pishhevych produktov po P.D. Vinokurovu
EN
A rapid method of determination of the caloric value of meals according to P.D. Winokurow
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
posilki
wartosc kaloryczna
zawartosc suchej masy
sole mineralne
zawartosc tluszczu
oznaczanie zawartosci
metoda Winokurowa
EN
meal
caloric value
dry matter content
mineral salt
fat content
determination
Winokurow method
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1950
Tom
01
Numer
3-4
Opis fizyczny
s.551-557,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Rudowska J.
Dział Higieny Żywienia, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Szkilladziowa W.
Dział Higieny Żywienia, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-843d5dfd-9c69-4520-adfb-33aad1f4ae53
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.