Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Turystyka i Rekreacja. Akademia Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie
2012
|
09
|
Tytuł artykułu
Uwarunkowania kształtowania się współczesnej kuchni polskiej
Autorzy
Bawej W. T.
Warianty tytułu
EN
Determinants of the evolution of contemporary Polish cuisine
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
kuchnia polska
kuchnia staropolska
ewolucja
ksztaltowanie
zwyczaje zywieniowe
Wydawca
-
Czasopismo
Turystyka i Rekreacja. Akademia Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie
Rocznik
2012
Tom
09
Opis fizyczny
s.61-65,bibliogr.
Twórcy
autor
Bawej W. T.
Mazowiecka Wyższa Szkoła Humanistyczno-Pedagogiczna
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-83ca6b15-92d8-4dcb-9307-ff282e256a5f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.