Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2006
|
1
|
Tytuł artykułu
XXIV Konkurs „Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym” – Jesień 2005
Autorzy
Szymanska M.
,
Zakrzewski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
konkursy
jakosc
przemysl miesny
laureaci
ocena sensoryczna
wyniki
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2006
Numer
1
Opis fizyczny
s.4,fot.
Twórcy
autor
Szymanska M.
autor
Zakrzewski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-83ab600f-6128-4857-934c-6c11696f5387
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.