PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 56 | 01 |

Tytuł artykułu

Amarantus w piekarstwie

Warianty tytułu

EN
Amaranthus in baking industry

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

56

Numer

01

Opis fizyczny

s.22-23,tab.,fot.

Twórcy

autor
  • Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu, Poznań
autor
  • Wydział Technologii Żywności, Politechnika Koszalińska, Koszalin

Bibliografia

Uwagi

PL
Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-837e7982-5afa-41d3-89bb-87c1228e98f7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.