PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 14/55 | 2 |
Tytuł artykułu

Titin and troponin T changes in relation to tenderness of meat from pigs of various meatiness

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Przemiany titiny i troponiny T a kruchość mięsa świń o zróżnicowanej mięsności
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
Numer
2
Opis fizyczny
p.139-143,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Institute of Meat Technology, Agricultural University, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
autor
autor
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8369c4d2-10c2-477c-8081-19e1eade2a60
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.