Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Genetica Polonica
Rocznik
1983
Tom
24
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Comparative study of seed Proteins in the genus Pisum VII. Specyfic albumins in developing and germinating seeds
(
Jakubek M.
,
Przybylska J.
)
artykuł:
A computer analysis of chromosome in two cases of 9p- syndrome
(
Wisniewski L.
,
Skawinski W.
,
Szymanska J.
)
artykuł:
Inheritance of violet coloraton in rye kernels (Secale cereale L.)
(
Ruebenbauer T.
,
Kubara- Szpunar L.
,
Pajak K.
)
artykuł:
Yukons - The computer program for complex segregation analysis
(
Bogdan B. S.
,
Pietrzyk J.
)
artykuł:
Inheritance of the presence of empty chambers in fruit as related to other fruit characters in cucumbers (Cucumis sativus L.)
(
Kubicki B.
,
Korzeniewska A.
)
artykuł:
Interrelationship between milk protein ontent and occurrence of genetically determined protein fractions
(
Felenczak A.
,
Ormian M.
,
Szarek J.
)
artykuł:
The karyotypes of podarcis erhardii (bedriaga) and podarcis milensis (bedriaga) (reptilia, lacertidae)
(
Stille B.
,
Persson A.
,
Niklasson M.
)
artykuł:
Induced mutaions in cucumber (Cucumis sativus L.) I. Variability in M1 and M2 Generations
(
Kubicki B.
)
artykuł:
Tissue culture of maize IV. Hormonal, enviromental and genotypic influences on plant regeneration
(
Bartkowiak E.
)
artykuł:
Blood Genetic polymorphism of arab horses bred in Poland I. Distribution within male breeding lines of genotypes at eght loci of polymorphic proteins and enzymes
(
Tomaszewska-Guszkiewicz K.
,
Didkowski S.
,
Kaminski M.
)
artykuł:
An interesting mutation of pleiotropic character induced by fast in rye (Secale Cereale L.)
(
Rubenbauer T.
,
Kubara-Szpunar L.
,
Pajak K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.