PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1960 | 05 |

Tytuł artykułu

Porównanie wydajności aminokwasów hydrolizatów kazeinowych kwasowych i enzymatycznych z uwzglednieniem ich optymalnego składu i cech smakowych

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Issledovanie metoda poluchenija aminokislot iz preparatov pri enzimaticheskom kislotnom gidrolize i poluchenie enzimaticheskikh gidrolizatov s optimal`nymi prganolepticheskimi svojstvami
EN
Comparison of the amino acid yield of acid and enzymatic casein hydrolysates taking into account their optimal composition and taste characteristics

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

05

Opis fizyczny

s.99-110,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Technologii Rolnej Wyższej Szkoły Rolnej w Poznaniu
autor
  • Katedra Technologii Rolnej Wyższej Szkoły Rolnej w Poznaniu

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-833cc791-1eae-4dca-91f3-7612a9bb4dc7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.