Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Trzoda Chlewna
Rocznik
2009
Tom
47
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Cieszą dobre zbiory, ale...
(
Wazbinski A.
)
artykuł:
GMO – Wiedza bez stresu
(
Kasprowicz-Potocka M.
)
artykuł:
Praktyczne zastosowanie chelatów aminokwasowych i glicynowych Cu, Zn, Mn i Fe w żywieniu trzody chlewnej
(
Fuchs B.
,
Szuba-Trznadel A.
)
artykuł:
Możliwości rozprzestrzeniania chorób zakaźnych świń drogą powietrzną
(
Pejsak Z.
)
artykuł:
Rola enzymów paszowych w żywieniu świń. Część 1
(
Lipinski K.
)
artykuł:
Wyniki pierwszego etapu zwalczania choroby Aujeszkyego na przykładzie powiatu z południowej Wielkopolski
(
Przywara K.
,
Rzasa A.
,
Dlugiewicz A.
)
artykuł:
Czy zapewnienie dobrostanu zwierzętom na fermie jest opłacalne?
(
Best P.
)
artykuł:
Sterowniki ułatwiają życie hodowcy. Część 1
(
Domagalski Z.
)
artykuł:
Paszteciki w kilku odsłonach
(
Chojnacka R.
)
artykuł:
Wymagania w zakresie minimalnych warunków utrzymania trzody chlewnej
(
Tatka M.
)
artykuł:
Przykład modelowej rewitalizacji fermy trzody chlewnej. Część 2
(
Hubner R.
)
artykuł:
Etykietowanie, znakowanie, systemy jakości, ścieżki produkcji itd...
(
Blicharski T.
,
Hammermeister A.
)
artykuł:
Poprawiamy wyniki produkcji tuczników – od czego zacząć?
(
Wazbinski A.
)
artykuł:
Uczymy się patologii – przewód pokarmowy. Część 4. Wątroba
(
Szczotka A.
,
Fabisiak M.
)
artykuł:
Aktualne uwarunkowania ekonomiczne produkcji świń
(
Blicharski T.
,
Hammermeister A.
)
artykuł:
Knur połową stada. Część 2
(
Gasinski M.
)
artykuł:
Stare rasy świń w Europie - cinta sense
(
Szulc K.
)
artykuł:
Wyniki oceny knurków i loszek w Programie Hodowlanym POLSUS
(
Blicharski T.
,
Ptak J.
)
artykuł:
Najważniejsze cechy mikroklimatu
(
Szulc R.
)
artykuł:
Zwalczanie rozkruszków
(
Ignatowicz S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.