PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 55 | 06 |

Tytuł artykułu

Wartość odżywcza i walory zdrowotne żyta, mąki żytniej i pieczywa żytniego

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Nutritious value and healthy virtues rye, rye flour and rye bread

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

55

Numer

06

Opis fizyczny

s.11-13,tab.,wykr.

Twórcy

  • Katedra Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-817a437a-9101-40e0-9edd-d87d392d79b7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.