Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2011
Tom
65
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Rozdrobnią każdy produkt. Urządzenia do mechanicznej obróbki żywności
(
Grzesinska W.
)
artykuł:
Czyste powietrze. Wentylacja w zakładach gastronomicznych
(
Grzesinska W.
)
artykuł:
Nadmiar punktów krytycznych. CCP i CP w procesie gastronomicznym
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Czasy obfitych posiedzeń. Paszport kulinarny - kuchnia królewska w Polsce
(
Serwatowski W.
)
artykuł:
Tłuszcze od podszewki. Tłuszcze utwardzone w produktach na polskim rynku
(
Zbikowska A.
)
artykuł:
Bo każda kropla jest cenna... Tester jakości oleju spożywczego testo 270
(
Brodzik A.
)
artykuł:
Szlachecki trunek. Miody pitne - rodzaje i etapy wyrobu
(
Kolanowski W.
)
artykuł:
Tosty z dzikiem, kopytka z winem. Wakacje w Umbrii
(
AW
)
artykuł:
Marketingowa wartość dodana w hotelarstwie (IV) Klucz do sukcesu
(
Kowalik A.
)
artykuł:
Kuchnia pomorska (II) Specjały kaszubskiej gospodyni
(
Czarniecka-Skubina E.
,
Bien A.
)
artykuł:
Ziemniaczane frykasy. Kulinarne zastosowanie półproduktów
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
"Menu Trojka", czyli przepis na kryzys. Branża gastronomiczna w Portugalii
(
Zatyka M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.