PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1966 | 17 | 5 |

Tytuł artykułu

Zastosowanie metody mikrobiologicznej przy użyciu Streptococcus zymogenes do oceny wartości odżywczej białka wybranych produktów

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Primenenie mikrobiologicheskogo metoda, upotrebljaja Streptococcus zymogenes dlja ocenki pitatel'nojj stoimosti belka vybrannykh produktov
EN
The microbiological method with Streptococcus zymogenes in evaluation of the nutritive value of some products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

17

Numer

5

Opis fizyczny

s.467-475,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-813a9e88-2221-4b2d-ad8f-34b35c78761a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.