PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1966 | 17 | 5 |
Tytuł artykułu

Zastosowanie metody mikrobiologicznej przy użyciu Streptococcus zymogenes do oceny wartości odżywczej białka wybranych produktów

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
RU
Primenenie mikrobiologicheskogo metoda, upotrebljaja Streptococcus zymogenes dlja ocenki pitatel'nojj stoimosti belka vybrannykh produktov
EN
The microbiological method with Streptococcus zymogenes in evaluation of the nutritive value of some products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
17
Numer
5
Opis fizyczny
s.467-475,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-813a9e88-2221-4b2d-ad8f-34b35c78761a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.