Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Wiadomości Zootechniczne
Rocznik
2019
Tom
57
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Praktyczne wykorzystanie oceny genomowej w hodowli bydła mlecznego
(
Skarwecka M.
)
artykuł:
Wpływ wysokości zbioru roślin kukurydzy na skład chemiczny kiszonki i produkcję mleka
(
Podkowka Z.
)
artykuł:
Zakres tematyczny obrad i wybrane referaty Szkół Zimowych Hodowców Bydła w latach 1993–2017 (XXV lat)
(
Szarek J.
,
Makulska J.
,
Gil Z.
,
Adamczyk K.
)
artykuł:
Udział Instytutu Zootechniki PIB w opracowaniu metod oraz programów do oceny wartości użytkowej oraz hodowlanej bydła mięsnego w Polsce
(
Skrzynski G.
,
Szymik B.
,
Wojcik P.
)
artykuł:
Simentale z Podkarpacia
(
Trela J.
)
artykuł:
Krótka historia programów ochrony bydła i ras objętych tymi programami oraz stan aktualny tych populacji
(
Majewska A.
)
artykuł:
Hodowcy bydła w Programie „Podkarpacki Naturalny Wypas”
(
Ruda M.
,
Kilar J.
,
Zajac S.
,
Kilar M.
)
artykuł:
Wpływ żywienia pastwiskowego krów mlecznych na zawartość składników bioaktywnych oraz przydatność technologiczną mleka
(
Radkowska I.
)
artykuł:
Probiotyki w żywieniu bydła
(
Niwinska B.
,
Furgal-Dierzuk I.
,
Wieczorek J.
)
artykuł:
Wykorzystanie preparatów ziołowych w profilaktyce i leczeniu schorzeń wymienia w gospodarstwach ekologicznych utrzymujących bydło mleczne
(
Wojcik P.
,
Dudko P.
,
Walczak J.
,
Miedzobrodzki J.
,
Lisowska K.
,
Bialecka A.
)
artykuł:
Stres cieplny u krów a możliwości poprawy warunków mikroklimatycznych w oborach (część I)
(
Kaczor A.
)
artykuł:
Zrównoważony rozwój rodzinnych gospodarstw utrzymujących bydło mięsne
(
Sowula-Skrzynska E.
,
Borecka A.
,
Skrzynski G.
,
Szumiec A.
)
artykuł:
Produkty regionalne i tradycyjne innowacyjnym powrotem do korzeni żywności
(
Kilar J.
,
Kusz B.
,
Ruda M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.