Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1991
Tom
45
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Sanitarne kanony bezpiecznego przygotowywania posiłków w instruktażowych materiałach WHO
(
Zabicki W.
)
artykuł:
Posty i kuchnia postna u chrześcijańskich Asyryjczyków na Bliskim Wschodzie
(
Abdalla M.
)
artykuł:
Huta "Baildon" w Katowicach
(
Golik Z.
)
artykuł:
Quo vadis, polska gastronomio
(
Piotrowski J.
)
artykuł:
Optymalizacja procesów rozmnażania filetów rybnych metodą solankową
(
Osinska E.
,
Polowinska K.
,
Zalewski S.
)
artykuł:
Wypalanka wina - czyli o brandy i koniaku słów parę [II]
(
Jarosinski S.
)
artykuł:
Co trzeba wiedzieć o witaminach
(
Godlewska Z.
)
artykuł:
Podejmowanie działalności gospodarczej. Bar mleczny na 100 miejsc konsumenckich
(
Zaleski S.
,
Kolasa W.
)
artykuł:
Konferencja naukowa nt. sposobu żywienia i stanu odżywienia dzieci i młodzieży
(
Gronowska-Senger A.
)
artykuł:
Jelczańskie Zakłady Samochodowe
(
Rutkowski A.
)
artykuł:
Pieniądze dla prywatnych przedsiędbiorców
(
Zoltkowski W.
)
artykuł:
Możliwości wykorzystania sojowych produktów białkowych firmy ADM
(
Jedrzejczyk H.
,
Swiderski F.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.