Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bulletin of the Veterinary Institute in Puławy
Rocznik
1975
Tom
19
Numer
1-2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1-2
artykuł:
Level of free amino acides in blood plasma and liquid contents of the rumen of sheep fed with different content of nitrogen compounds
(
Radon Z.
,
Jusko-Grundboeck J.
)
artykuł:
Diagnostic specificity of the mercaptoethanol test in the diagnosis of brucellosis in cattle. II. Effect of mercaptoaethanol on the agglutinating activity of sera of cattle vaccinated with Brucella Buck 19
(
Anczykowski F.
)
artykuł:
Purification of chalone from the spleen of cattle
(
Grundboeck-Jusko J.
)
artykuł:
Diagnostic specificity of the mercaptoethanol test in the diagnosis of brucellosis in cattle. I. The influence of mercaptoethanol on the agglutinating activity of bovina sera
(
Anczykowski F.
,
Piaseczna M.
)
artykuł:
The use of electron microscopy in laboratory diagnostics. Differentiation of viruses by their nucleic acid type
(
Zebrowski L.
)
artykuł:
The effect of chlorfenvinphos on immune response in chickens
(
Roszkowski J.
,
Zadura J.
,
Skwarek P.
)
artykuł:
The effect of zinc on some immune parametres in beef calves
(
Sommer E.
,
Zalewska E.
,
Cakala S.
)
artykuł:
Clostridium botulinum type E in the soil samples from the Polish Baltic seaboard
(
Zaleski S.
,
Fik A.
,
Daczkowska E.
)
artykuł:
Electrocardiographic examination of cows starting topasture in spring
(
Rakalska Z.
,
Cakala S.
,
Borkowski T.
)
artykuł:
Differential diagnostics of mixed infections with pneumotropic and entrotropic bovine viruses. III. Detection of mixed infections by the immunofluorescence test using different fluorochromes
(
Majewska H.
,
Skulmowska-Kryszkowska D.
,
Baczynski Z.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.