Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2013
|
48
|
12
|
Tytuł artykułu
Brochotrix thermosphacta - bakteria odpowiedzialna za psucie mięsa w warunkach chłodniczych
Autorzy
Paziak-Domanska B.
,
Bartodziejska B.
,
Szosland-Faltyn A.
Warianty tytułu
EN
Brochotrix thermosphacta - microorganism responsible for meat spoilage during refrigeration storage
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
bakterie
Brochotrix thermosphacta
mieso
jakosc mikrobiologiczna
przechowywanie chlodnicze
warunki chlodnicze
psucie sie zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2013
Tom
48
Numer
12
Opis fizyczny
s.34-35,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Paziak-Domanska B.
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Oddział Chłodnictwa i Jakości Żywności w Łodzi, Łódź
autor
Bartodziejska B.
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Oddział Chłodnictwa i Jakości Żywności w Łodzi, Łódź
autor
Szosland-Faltyn A.
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Oddział Chłodnictwa i Jakości Żywności w Łodzi, Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7ffeb52b-03cd-46b8-a13e-f5cfe5d3c166
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.