Warianty tytułu
Języki publikacji
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
Czasopismo
Rocznik
Tom
Numer
Opis fizyczny
s.199-201,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
- Katedra Produktów Białkowych, Zakład Organizacji i Ekonomiki Przemysłu Spożywczego, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
- 1. CLAYTON K.C.: US Casein and Lactoalbumin Imports USDA, Waszyngton 1981.
- 2. IMBS B., MAJCHRZAK R., BEDNARSKI W.: Rynek białka ze Źródeł nietradycyjnych PAN, IRWiR, Warszawa 1976, 60.
- 3. IMBS B.: Życie Gospodarcze 1976, (50), 6.
- 4. IMBS B.: Zagadnienia Ekonomiki Rolnej 1978 (4), 45.
- 5. IMBS B.: Stan i perspektywy światowej produkcji, spożycia i przetwórstwa mleka. CZSR, Warszawa 1978, s. 88.
- 6. IMBS B., KOWRYGO B., USZYŃSKA A.: Food Techn. and Nutr., 1984, (15), 87.
- 7. MANN E.J.: Milch protein - Kopräzipitate Welt der Milch, 1984, (40).
- 8. SCHMIDT E.: Der EG-Markt für Kasein unter dem Einfluss der gemenisamen Agrarpolitik. Agrarwirtschaft 1986.
- 9. Agra-Europe nr 14, 1985.
- 10. Agra-Europe nr 42. 1986.
- 11. Dairy Statistics- IDF, 1986, 1987.
- 12. Deutsche Molk. Ztg., 1975-85
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7f92d355-ccb1-46b8-bdef-d303ee32d130