Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2021
|
71
|
2
|
Tytuł artykułu
Study of interactions between individual phenolics of aronia with barley beta-glucan
Autorzy
Jakobek L.
,
Matic P.
,
Istuk J.
,
Barron A.R.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2021
Tom
71
Numer
2
Opis fizyczny
p.187-196,fig.,ref.
Twórcy
autor
Jakobek L.
Faculty of Food Technology, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Franje Kuhaca 18, Osijek, Croatia
autor
Matic P.
Faculty of Food Technology, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Franje Kuhaca 18, Osijek, Croatia
autor
Istuk J.
Faculty of Food Technology, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Franje Kuhaca 18, Osijek, Croatia
autor
Barron A.R.
Department of Statistics and Data Science, Yale University, 24 Hillhouse Avenue, New Haven, CT 06511, USA
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.31883/pjfns/136051
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7f7372ab-48bd-4343-b370-08a2037e0059
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.