PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2023 | 30 | 4 |

Tytuł artykułu

Zanieczyszczenia żywności – charakterystyka i regulacje prawne. Część I – Toksyny roślinne

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Food contamination – characteristics and legal regulations. Part I – Plant toxins

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

30

Numer

4

Opis fizyczny

s.245-263,fot.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ul.Balicka 122,30-149 Kraków
autor
  • Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ul. Balicka 122,30-149 Kraków
autor
  • Katedra Dietetyki i Badań Żywności, Wydział Nauk Ścisłych, Przyrodniczych i Technicznych, Uniwersytet Jana Długosza w Częstochowie, ul.Waszyngtona 4/8 42-200 Częstochowa
autor
  • Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ul.Balicka 122,30-149 Kraków

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-7f46ed6d-ec3b-43bf-b198-82e9bd83203d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.