PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1979 | 30 | 5 |
Tytuł artykułu

Oznaczanie arsenu w niektórych produktach spożywczych. Cz. I. Charakterystyka metody kolorymetrycznej

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Determination of arsenic in certain food products. Part I. Characteristics of colorimetric method
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
30
Numer
5
Opis fizyczny
s.441-446,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7f0ff46f-4c59-42be-8730-fbc23bc5158f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.