PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 38 | 10 |
Tytuł artykułu

Effect of inoculation of symbiotic fungi on the growth and antioxidant enzymes’ activities in the presence of Fusarium subglutinans f. sp. ananas in pineapple plantlets

Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
38
Numer
10
Opis fizyczny
Article 245 [14p.], fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Laboratorio de Associacoes Micorrızicas/BIOAGRO, Departamento de Microbiologia, Universidade Federal de Vicosa, Campus Universitario, Avenida Peter Henry Rolfs s/n, Vic¸osa, MG 36570-900, Brazil
autor
  • Laboratorio de Associacoes Micorrızicas/BIOAGRO, Departamento de Microbiologia, Universidade Federal de Vicosa, Campus Universitario, Avenida Peter Henry Rolfs s/n, Vic¸osa, MG 36570-900, Brazil
autor
  • Laboratorio de Associacoes Micorrızicas/BIOAGRO, Departamento de Microbiologia, Universidade Federal de Vicosa, Campus Universitario, Avenida Peter Henry Rolfs s/n, Vic¸osa, MG 36570-900, Brazil
autor
  • Laboratorio de Associacoes Micorrızicas/BIOAGRO, Departamento de Microbiologia, Universidade Federal de Vicosa, Campus Universitario, Avenida Peter Henry Rolfs s/n, Vic¸osa, MG 36570-900, Brazil
autor
  • Departamento de Ciencias Naturais, Fundacao Universidade Regional de Blumenau, Blumenau, SC 89012-900, Brazil
  • Departamento de Fitotecnia, Universidade Federal de Vicosa, Vicosa, MG 36570-900, Brazil
autor
  • Laborato´rio de Cultura de Tecidos (LCTII)/BIOAGRO, Departamento de Biologia Vegetal, Universidade Federal de Vicosa, Vicosa, MG 36570-900, Brazil
  • Laboratorio de Associacoes Micorrızicas/BIOAGRO, Departamento de Microbiologia, Universidade Federal de Vicosa, Campus Universitario, Avenida Peter Henry Rolfs s/n, Vic¸osa, MG 36570-900, Brazil
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7efb4d0a-a621-4378-8ea9-df570ae747ab
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.