Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1961
|
09
|
11
|
Tytuł artykułu
Homogenizacja mleka przy wyrobie sera roquefort
Autorzy
Szczedusznow E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mleczarstwo
serowarstwo
produkcja mleczarska
ser typu roquefort
homogenizacja
cisnienie homogenizacji
dojrzewanie serow
proteoliza bialek
procesy technologiczne
procesy produkcyjne
produkcja zywnosci
technologia zywnosci
wskazniki jakosci
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1961
Tom
09
Numer
11
Opis fizyczny
s.25-27,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Szczedusznow E.
Moskiewski Technologiczny Instytut Przemysłu Mięsnego i Mleczarskiego, Moskwa, Rosja
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7ed4a838-73d0-46c3-b23f-1a4554f9eac2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.