PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2017 | 55 | 3 |

Tytuł artykułu

Wpływ dodatku ekstraktów z ziół do wody pitnej na wyniki produkcyjne i wybrane parametry jakościowe mięsa kurcząt brojlerów

Warianty tytułu

EN
Effect of adding herb extracts to drinking water on production results and some quality parameters of broiler chicken meat

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

55

Numer

3

Opis fizyczny

s.87-93,rys.,fot.,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Dział Technologii, Ekologii i Ekonomiki Produkcji Zwierzęcej, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k. Krakowa
  • Dział Technologii, Ekologii i Ekonomiki Produkcji Zwierzęcej, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k. Krakowa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-7ebe67e3-f43f-4820-a221-3e1705e769af
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.