PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1970 | 21 | 3 |

Tytuł artykułu

Wpływ warunków przechowywania na wartość odżywczą koncentratu zupy grochowej. Cz. I. Zawartość lizyny przyswajalnej

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Vlijanie uslovii hranenija koncentrata gorohovogo supa na ego pitatel'nye svoistva
EN
The effects of storage on the nutritive value of dehydrated pea soups I. The contents of available lysine

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

21

Numer

3

Opis fizyczny

s.319-325,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Żywności i Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Żywności i Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Żywności i Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Żywności i Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-7e261fb4-09f8-4d2a-8a3d-0ad5bfa90d44
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.