PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 03 |
Tytuł artykułu

Wpływ wybranych czynników na proces solenia serów

Warianty tytułu
EN
Influence of chosen factors on cheese salting process
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Numer
03
Opis fizyczny
s.28-31,rys.,fot.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Biotechnologii Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Katedra Biotechnologii Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
  • CSK Food Enrichment Sp. z o.o., Toruń
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7cf34f74-4377-4434-bf28-0f7dcd9c0d5f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.