Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2018
|
72
|
04
|
Tytuł artykułu
Profesjonalna kadra
Autorzy
L.K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
gastronomia
nauczyciele
szkoly zawodowe
szkoly gastronomiczne
Zespol Szkol Spozywczych w Zabrzu
Zespol Szkol Gastronomiczno-Uslugowych w Chorzowie
staze zagraniczne
szkolenie kadr
kompetencje zawodowe
doswiadczenie zawodowe
podnoszenie kwalifikacji
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2018
Tom
72
Numer
04
Opis fizyczny
s.23,fot.
Twórcy
autor
L.K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7c9b33d8-0947-4c0c-9e65-9c0077100c94
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.