PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2018 | 27 | 2 |
Tytuł artykułu

Przetworzone białka zwierzęce (PAP) - możliwości stosowania w żywieniu zwierząt oraz metody urzędowej kontroli laboratoryjnej w świetle obowiązujących przepisów

Warianty tytułu
EN
Processed animal proteins (PAP) - possibilities of use in animal nutrition and methods of official laboratory control in the light of applicable regulations
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Czasopismo
Rocznik
Tom
27
Numer
2
Opis fizyczny
s.68-69,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Higieny Pasz, Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy, Al. Partyzantów 57, 24-100 Puławy
autor
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7c994354-ced9-44a9-82b7-efbaf065538a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.