Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Alimentaria Polonica
Rocznik
1981
Tom
07
Numer
3-4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3-4
artykuł:
Changes in activity of trypsin inhibitors in bean (Phaseolus vulgaris) and pea seeds (Pisum sativum) during heat treatment
(
Borowska J.
,
Kozlowska H.
)
artykuł:
The effect of different amounts of krill added to feed on the physicochemical properties of depot fat of lardhog
(
Luberda Z.
,
Iwanska S.
)
artykuł:
Cherry distillates. Part II. Chemical and sensory assessment of distillates obtained from fermented cherries
(
Tuszynski T.
,
Bachman B.
)
artykuł:
Covalent methods of binding polygalacturonase to porous glass carriers
(
Baraniak A.
)
artykuł:
A characteristic of keratin-urea granulates
(
Wolski T.
,
Borkowski T.
,
Borkowska I.
)
artykuł:
Composition of alkylresorcins in grains of various species and varieties of cereals
(
Salek M.
,
Brudzynski A.
)
artykuł:
Autohydrolysis of hydrogen starch with limited water content
(
Palasinski M.
,
Fortuna T.
,
Nowotna A.
,
Warchol M.
)
artykuł:
Cherry distillates. Part I. The effect of various yeast strains on the composition of distillates obtained from fermented cherries
(
Tuszynski T.
,
Bachman B.
)
artykuł:
Some thermal properties of root vegetables
(
Jankowski T.
,
Jankowski S.
,
Koziol K.
)
artykuł:
Applying of the biochemiluminescence method in the determination of oxidizing enzymes activity in some fruits and vegetables
(
Porzucek H.
)
artykuł:
N-acetylneuraminic acid as a standard in determination of pectate lyase activity with thiobarbituric acid
(
Targonski Z.
)
artykuł:
Influence of disintegration of Saccharomyces uvarum yeast cells of freeze-drying of enzymatic extracts and of the conditions of storage on their enzymatic activity
(
Cichosz G.
,
Rymaszewski J.
,
Poznanski S.
)
artykuł:
Studies on the solubility of feather keratin in water solutions of urea
(
Wolski T.
)
artykuł:
Comparsion of the growth of some yeast strains in waste lucerne juice
(
Wojtatowicz M.
,
Sobieszczanski J.
)
artykuł:
The procedure of determination different from of phenolic acid in rapeseed flours
(
Zadernowski R.
,
Rotkiewicz D.
,
Kozlowska H.
,
Sosulski F.
)
artykuł:
Formation of oligosaccharides during lactose hydrolysis with beta-galactosidase in cheese-whey permeates
(
Giec A.
,
Gruchala L.
,
Wasowicz E.
)
artykuł:
Pectin lyase activity of Penicillium sp.25/5B strain grown on beet-pulp extracts. Part I. Submerged cultures
(
Szajer C.
,
Szajer I.
)
artykuł:
Wood destruction rate versus combustion conditions in the process of generating wood smoke - a mathematical approach
(
Klossowska B. M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.