Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Agrophysica
2012
|
19
|
1
|
Tytuł artykułu
Właściwości fizyczne i skład chemiczny makaronów pszenno-gryczanych i gryczanych
Autorzy
Sobczyk M.
,
Glige K.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Physical properties and chemical composition of wheat-buckwheat and buckwheat pasta
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
EN
pasta
buckwheat product
buckwheat flour
wheat flour
spelt flour
semolina
wholemeal pasta
organoleptic property
physical property
cooking property
chemical composition
protein content
total ash
dry mass loss
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Agrophysica
Rocznik
2012
Tom
19
Numer
1
Opis fizyczny
s.143-153,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Sobczyk M.
Zakład Technologii Zbóż, Katedra Technologii Żywności, Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa
autor
Glige K.
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7b267db3-279e-48e5-84de-e926e56e6b37
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.