Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
2018
|
45
|
4
|
Tytuł artykułu
Ile węglowodanów w diecie i jakie?
Autorzy
Cybulska B.
,
Klosiewicz-Latoszek L.
Warianty tytułu
EN
How much dietary carbohydrates and of what type?
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywienie czlowieka
choroby czlowieka
choroby dietopochodne
dieta niskoweglowodanowa
zywnosc pochodzenia roslinnego
zywnosc pochodzenia zwierzecego
zywienie racjonalne
piramida zywienia
edukacja zywieniowa
aktywnosc fizyczna
nadwaga
otylosc
profilaktyka
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
Rocznik
2018
Tom
45
Numer
4
Opis fizyczny
s.237-242,bibliogr.
Twórcy
autor
Cybulska B.
Zakład Profilaktyki Chorób Żywieniowozależnych, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Klosiewicz-Latoszek L.
Zakład Profilaktyki Chorób Żywieniowozależnych, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7a456da3-6f8b-4055-a3e2-55d2d29d6e8a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.