Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2011
Tom
65
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Szanse produktów lokalnych w dystrybucji globalnej
(
Zaborowska A.
,
Skierkowski K.
)
artykuł:
Wpływ parametrów suszenia mikrofalowego na zawartość polifenoli w wybranych ziołach
(
Nowacka M.
,
Luczywek K.
,
Witrowa-Rajchert D.
)
artykuł:
Aktualne problemy polskiego mleczarstwa
(
Szajner P.
)
artykuł:
Escherichia coli w żywności, w tym E. coli O104
(
Sciezynska H.
,
Maka L.
,
Grochowska A.
,
Pawlowska K.
,
Postupolski J.
)
artykuł:
Zanieczyszczenia mikrobiologiczne żywności w opinii konsumentów
(
Hac-Szymanczuk E.
,
Lipinska E.
,
Nowacka K.
)
artykuł:
Aminy biogenne w serach dojrzewających
(
Reps A.
,
Wisniewska K.
,
Grzeskiewicz A.
,
Jankowska A.
)
artykuł:
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne na opakowaniach produktów spożywczych
(
Mieczkowska M.
,
Panfil-Kuncewicz H.
)
artykuł:
Konferencja "Żywność i żywienie w XXI wieku"
artykuł:
Enterokoki i ich znaczenie w przemyśle mleczarskim
(
Kregiel D.
,
Parzecka E.
)
artykuł:
Skrobia modyfikowana typu OSA w układach emulsyjnych żywności
(
Swirydow E.
,
Domian E.
)
artykuł:
Substancje hamujące w mleku
(
Zareba D.
,
Kwietniewska K.
,
Ziarno M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.