PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 28 | 2 |

Tytuł artykułu

Ocena stabilności oksydatywnej wybranych olejów spożywczych tłoczonych na zimno

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Evaluation of oxidative stability of selected cold pressed edible oils

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

28

Numer

2

Opis fizyczny

s.303-317,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych, Katedra Technologii Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych, Katedra Technologii Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Uwagi

PL
Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-79de4cf3-697e-470e-a17d-021abdffad38
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.