Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
1971
|
21
|
Tytuł artykułu
Zawartość witaminy E, wody i białka ogólnego w mięśniach kurcząt o normalnej i wodnistej strukturze
Autorzy
Trojan M.
,
Niewiarowicz A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Soderzhanie vitamina E, vody i belka v mjase cypljat s pormal'nojj i vodjanistojj strukturojj
EN
The vitamin E, water and total protein contents in chicken muscles of normal and watery structure
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
Rocznik
1971
Tom
21
Opis fizyczny
s.61-69,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Trojan M.
Katedra Technologii Rolnej, Zakład Drobiarstwa, Wyższa Szkoła Rolnicza, Poznań
autor
Niewiarowicz A.
Katedra Technologii Rolnej, Zakład Drobiarstwa, Wyższa Szkoła Rolnicza, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-798d4d07-073e-4748-ac2a-c7a7c43ed5a7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.