PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 2 |

Tytuł artykułu

Application of visual methods for evaluation of selected quality parameters of dry cured hams

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

2

Opis fizyczny

p.107-110,ref.

Twórcy

autor
  • Meat and Fat Research Institute, Jubilerska 4, 04-190 Warsaw, Poland
autor
  • Meat and Fat Research Institute, Jubilerska 4, 04-190 Warsaw, Poland
autor
  • Meat and Fat Research Institute, Jubilerska 4, 04-190 Warsaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-794dc122-f0ca-498e-9a42-97c86c3872b1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.