Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2011
|
61
|
Suppl.1
|
Tytuł artykułu
High pressure-modified starches as carriers for phenolic compounds
Autorzy
Gorecki A. R.
,
Blaszczak W.
,
Hernandez T.
,
Estrella I.
,
Bartolome B.
,
Garrido L.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
high pressure-modified starch
starch modification
phenolic compound
starch
sorghum
amaranth
aroma compound
catechin
quercetin
retention
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2011
Tom
61
Numer
Suppl.1
Opis fizyczny
p.132-133,ref.
Twórcy
autor
Gorecki A. R.
Institute of Animal Reproduction and Food Research, Polish Academy of Sciences, Tuwima 10, 10-747 Olsztyn, Poland
autor
Blaszczak W.
Institute of Animal Reproduction and Food Research, Polish Academy of Sciences, Tuwima 10, 10-747 Olsztyn, Poland
autor
Hernandez T.
autor
Estrella I.
autor
Bartolome B.
autor
Garrido L.
Bibliografia
[1] Olayinka O.O., Adebowale K.O., Olu-Owolabi B.I., Food Hydrocoll., 2008, 22, 225–230.
[2] Walkowski A., Fornal J., Lewandowicz G., Sadowska J., Pol. J. Food Nutr. Sci., 1997, 6, 11–22.
[3] Blaszczak W., Valverde S., Fornal J., Carboh. Polym., 2005, 59, 377–383.
[4] Dueñas M., Hernández T., Estrella I., Fernández D., Food Chem., 2009, 117, 599–607.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-790cbea6-074c-4582-ad2d-d06079e44370
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.