PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 67 | 08 |

Tytuł artykułu

Food industry in Poland and possibilities of its development. Strategic analysis

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
During the first decade of 21st century, Polish food industry has developed very dynamically. Owing to this fact, its importance within the European Community has increased. Poland has become the sixth producer of food, with the participation of 7.4% of the EU market. However, together with the development, proceeding integration and globalization, the new opportunities but also threats have appeared. In the paper, the strengths and weaknesses of food industry which may be suitable in creating a strategy for its development have been indicated.

Wydawca

-

Rocznik

Tom

67

Numer

08

Opis fizyczny

p.20-23

Twórcy

  • Institute of Agricultural and Food Economy - National Research Institute, Warsaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-78fff449-fcba-4ebb-af37-e1cf6107ae5c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.