Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Kukurydza
2016
|
2
|
Tytuł artykułu
Higieniczna jakość kiszonek
Autorzy
Podkowka W.
,
Podkowka Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywienie zwierzat
zdrowie zwierzat
kiszonki
fermentacja mlekowa
bakterie kwasu mlekowego
jakosc kiszonek
jakosc higieniczna
stabilnosc tlenowa
pH
drobnoustroje
Clostridium
Escherichia coli
Listeria
Listeria monocytogenes
listerioza
Fusarium graminearum
Aspergillus flavus
Penicillium roqueforti
mikotoksyny
motylica watrobowa
Fasciola hepatica
dodatki kiszonkarskie
bezpieczenstwo pasz
Wydawca
-
Czasopismo
Kukurydza
Rocznik
2016
Numer
2
Opis fizyczny
s.34-39
Twórcy
autor
Podkowka W.
Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy, Bydgoszcz
autor
Podkowka Z.
Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy, Bydgoszcz
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-78d340b4-457c-4d86-abd9-e14341a29303
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.