Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego
Rocznik
2015
Tom
11
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Ocena wpływu selekcji w kierunku podnoszenia frekwencji pozytywnych uwarunkowań genetycznych w locus PrP na poziom wybranych cech użytkowości mięsnej owcy żelaźnieńskiej
(
Czub G.
,
Niznikowski R.
)
artykuł:
Porównanie koncentracji kadmu, cynku, manganu i niklu w filetach wybranych gatunków ryb konsumpcyjnych
(
Luszczek-Trojnar E.
,
Bloniarz P.
,
Winiarski B.
,
Drag-Kozak E.
,
Popek W.
)
artykuł:
Właściwości fizykochemiczne mięsa królików żywionych mieszankami paszowymi natłuszczanymi olejem rzepakowym przy różnym poziomie witaminy E, w zależności od metody ich pakowania i przechowywania
(
Kowalska D.
)
artykuł:
Związek wariantów genetycznych beta-laktoglobuliny i kappa-kazeiny z wydajnością i składem chemicznym mleka krów czterech ras
(
Wolanciuk A.
)
artykuł:
Wpływ zagęszczenia królików w klatce na wyniki tuczu
(
Brzozowski M.
,
Lukaszewska M.
)
artykuł:
Podstawowy skład chemiczny, zawartość kazeiny i wartość energetyczna mleka krów rasy polskiej czerwonej, białogrzbietej i simentalskiej z uwzględnieniem ich dobowej wydajności
(
Matwiejczuk A.
,
Wojcik-Saganek A.
,
Barlowska J.
)
artykuł:
Wpływ masy ciała i wieku w dniu pierwszej inseminacji na wyniki użytkowości rozpłodowej i odchowu prosiąt hybrydowych loszek PIC
(
Szulc K.
,
Skrzypczak E.
,
Buczynski J. T.
,
Graczyk T.
)
artykuł:
Efektywność stosowania mieszanek z udziałem łubinu wąskolistnego w żywieniu rosnących świń
(
Sonta M.
,
Rekiel A.
,
Wiecek J.
)
artykuł:
Wpływ masy tuszy ciepłej na mięsność oraz wybrane cechy jakości mięsa tuczników z pogłowia masowego
(
Zyber A.
,
Sieczkowska H.
,
Krzecio-Niczyporuk E.
,
Antosik K.
,
Kocwin-Podsiadla M.
,
Zalewski R.
,
Tarczynski K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.