Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1986
Tom
40
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
"Znaki jakości" - po raz czwarty
(
Wodzynska E.
)
artykuł:
Tarnów: I Krajowe Targi Zdrowej Żywności
artykuł:
Gastronomia "Społem" CZSS - ocena i kierunki działania
(
Wojtulewicz M.
)
artykuł:
Wpływ przechowywania na zachowanie wartości odżywczej grzybów utwalonych różnymi metodami
(
Lobaszewski E.
,
Chylkiewicz N.
,
Zalewski S.
)
artykuł:
Ocena sezonu letniego 1985 w gastronomii na podstawie wyników kontroli PIH
(
Paszko T.
)
artykuł:
Drobny sprzęt dla gastronomii "Społem"
(
Kocznur G.
,
Wojtulewicz M.
)
artykuł:
Krakowska gastronomiczno-turystyczna spółdzielnia spożywców
(
Wójcicki W.
)
artykuł:
Kierownik z powołaniaGnarowska
(
Gnarowska T.
)
artykuł:
Kooperacja '85
artykuł:
Soja krajowa dla gastronomii
(
Swiderski F.
)
artykuł:
Targi Krajowe "Jesień'85"
(
Kocznur G.
)
artykuł:
VIII Międzynarodowy Konkurs Absolwentów w zawodzie kelner, kucharz i cukiernik
(
Zyber L.
)
artykuł:
Prace leksykograficzne grupy roboczej ds. żywienia zbiorowego RWPG
(
Malinowska I.
,
Dietkow M.
)
artykuł:
Polagra - Agro Expo'85
(
Adamczyk Z.
)
artykuł:
Gastronomia czynnikiem integrującym w makroregionie Mazowsze
(
Maleszyk E.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.