PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1974 | 24 | 1 |

Tytuł artykułu

Wykorzystanie bakterii kwasu propionowego do wytwarzania białkowo witaminowych preparatów na podłożu serwatkowym

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
The utilization of propionic acid bacteria for production of protein-vitamin concentrates badsed on cheese-whey

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

24

Numer

1

Opis fizyczny

s.17-31,rys.,tab.,wykr.,fot.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Podstaw Nauki o Żywności, Akademia Rolnicza, Poznań, Polska
autor
  • Instytut Podstaw Nauki o Żywności, Akademia Rolnicza, Poznań, Polska
autor
  • Instytut Podstaw Nauki o Żywności, Akademia Rolnicza, Poznań, Polska
autor
  • Instytut Podstaw Nauki o Żywności, Akademia Rolnicza, Poznań, Polska
  • Instytut Podstaw Nauki o Żywności, Akademia Rolnicza, Poznań, Polska
  • Instytut Podstaw Nauki o Żywności, Akademia Rolnicza, Poznań, Polska

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-78a18e6c-2c3c-4ef6-b5f6-57e40cde39cf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.