Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
2003
|
67
|
Tytuł artykułu
Skład chemiczny mięsa buhajków pochodzących po różnych buhajach rasy limousine i od krów rasy c.b.
Autorzy
Wajda S.
,
Piotrowski J.
,
Daszkiewicz T.
Warianty tytułu
Chemical composition of meat of bull calves derived from various Limousine bulls and Black-and-White cows
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
hodowla zwierzat
bydlo
bydlo czarno-biale
bydlo limousine
mieszance limousine x cb
buhajki
mieso wolowe
jakosc
sklad chemiczny
zawartosc bialka
zawartosc tluszczu
zawartosc suchej masy
marmurkowatosc
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
Rocznik
2003
Tom
67
Opis fizyczny
s.157-162,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wajda S.
Katedra Towaroznawstwa Surowców Zwierzęcych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul.Oczapowskiego 5, 10-957 Olsztyn
autor
Piotrowski J.
autor
Daszkiewicz T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7897e4d4-390c-4e50-afdb-ea2001cdde0b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.