PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2016 | 64 | 4 |

Tytuł artykułu

Hematological alterations as a response to exposure to selected fungicides in common carp (Cyprinus carpio L.)

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

64

Numer

4

Opis fizyczny

p.235-244,ref.

Twórcy

autor
  • University Centre of Veterinary Medicine, University of Agriculture in Krakow, Mickiewicza 24/28, 30-059 Krakow, Poland
autor
  • Animal Reproduction and Welfare, Department of Veterinary Science, Institute of Veterinary Sciences, Faculty of Animal Science, University of Agriculture in Krakow, Al. Mickiewicza 24/28, 30-059 Krakow, Poland
  • Animal Reproduction and Welfare, Department of Veterinary Science, Institute of Veterinary Sciences, Faculty of Animal Science, University of Agriculture in Krakow, Al. Mickiewicza 24/28, 30-059 Krakow, Poland
autor
  • Department of Physiology and Endocrinology of Animals, Faculty of Animal Science, University of Agriculture in Krakow, Mickiewicza 24/28, 30-059 Krakow, Poland
autor
  • Polish Academy of Sciences, Ichthyobiology and Agriculture Unit; Kalinowa 2, 43-520 Chybie, Poland
autor
  • Polish Academy of Sciences, Ichthyobiology and Agriculture Unit; Kalinowa 2, 43-520 Chybie, Poland
autor
  • Polish Academy of Sciences, Ichthyobiology and Agriculture Unit; Kalinowa 2, 43-520 Chybie, Poland
autor
  • Cathedral of Water Protection, Institute of Environmental Engineering, Off-Campus Faculty of Law and Social Sciences in Stalowa Wola, The John Paul II Catholic University of Lublin, Kwiatkowskiego 3A, 37-450 Stalowa Wola, Poland
autor
  • Department of Animal Physiology and Toxicology, Institute of Biology, Krakow Pedagogical University, Podbrzezie 3, Krakow, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-78610356-9995-4be9-9081-43a18504155c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.