PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 46 | 2 |

Tytuł artykułu

Glikozydy stewiolowe - właściwości i zastosowanie w żywności

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Steviol glycosides - properties and use in foods

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

46

Numer

2

Opis fizyczny

s.140-150,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-783b435a-5765-43fb-a70f-35fe2dca6318
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.