PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 2 |

Tytuł artykułu

The influence of electrical stimulation and kind of muscle on selected parameters of beef pastrami texture

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

2

Opis fizyczny

p.223-226,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Process Engineering and Devices and Energy Management, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, pl.Cieszynski 1, 10-957 Olsztyn, Poland
autor
  • Department of Process Engineering and Devices and Energy Management, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, pl.Cieszynski 1, 10-957 Olsztyn, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-77ed140d-aa1e-4e38-8a4f-f2ff98d5a513
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.