PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 68 | 01 |
Tytuł artykułu

Antibiotic susceptibility of Lactococcus isolated from Turkish raw milk cheeses

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
68
Numer
01
Opis fizyczny
p.49-53,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Food Hygiene and Technology, Faculty of Veterinary Medicine, University of Uludag, Gorukle Campus, 16059 Bursa, Turkey
autor
autor
autor
autor
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-774de6cc-278f-4b6a-b4ec-336743682190
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.