Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2018
Tom
62
Numer
08-09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08-09
artykuł:
INFORMIA - dla producentów soków, mrożonek, owoców i warzyw
artykuł:
Innowacje w opakowaniach
(
Bogacz A.
)
artykuł:
XI Ogólnopolska Naukowa Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw w UTP w Bydgoszczy
(
Wichrowska D.
)
artykuł:
XIX Szkoła Technologii Fermentacji. Dialog między rolnictwem, przemysłem i nauką fundamentem zrównoważonego rozwoju - różnorodność surowców, technologii i piw
(
Kordialik-Bogacka E.
)
artykuł:
Produkty nagrodzone Złotym Medalem MTP na Międzynarodowych Targach Techniki Pakowania i Etykietowania TAROPAK 2018
artykuł:
Znakowanie żywności - systemy i kontrowersje dotyczące znakowania produktów spożywczych. Cz.3. Znakowanie produktów - pomiędzy marketingiem a promocją zdrowego odżywiania
(
Markowski J.
,
Plocharski W.
,
Stos K.
)
artykuł:
Trendy zdrowotne oraz pokolenie millennialsów napędzają popyt na piwo bezalkoholowe
artykuł:
Konferencja producentów mrożonych owoców i warzyw KSPOiW
(
Oleksy K.
)
artykuł:
Akademia Dobrego Piwa - medale dla najlepszych
artykuł:
Moda na piwa bez alkoholu
(
Salamon A.
,
Jasinska U.
,
Napiorkowski M.
)
artykuł:
Zalety technologiczne nietypowo suszonych słodów specjalnych
(
Blazewicz J.
,
Kawa-Rygielska J.
)
artykuł:
Definitywne rozwiązanie problemu ACB. Filtracja soków i koncentratów za pomocą filtrów wgłębnych - metodologia zwalczania Alicyclobacillus spp.
(
Schneider I.
)
artykuł:
AB System. Zapakujemy wasze owoce i warzywa
artykuł:
Jak się chce to można. 48. Chmielaki 2018 to już historia...
(
Suliga M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.